• Voor 13:00 uur besteld = Volgende werkdag in huis!
  • Ruim 8000 producten op voorraad
  • Gratis verzending vanaf €50,-

Bij Voorbeesjes.nl bent u aan het juiste adres!

Royal Canin Shn Maxi Adult 15+3 kg Bonusbag - HondenvoerStatus: Leverbaar.

Royal Canin Shn Maxi Adult 15+3 kg Bonusbag - Hondenvoer online

Royal Canin Shn Maxi Adult 15+3 kg Bonusbag - Hondenvoer direct bestellen in onze webshop! Royal Canin Maxi Adult

Grote honden hebben andere voeding nodig dan kleine honden. Logisch. want grote honden gebruiken veel energie. Hun beweeglijkheid en lichaamsgewicht leggen een grote druk op de gewrichten van de hond. In de loop van de tijd kan het kraakbeen van de hond beschadigen en kan artritis optreden.

Royal Canin Maxi Adult hondenvoeding is speciaal ontwikkeld voor grote volwassen honden tussen de 25 en 45 kg. Door vanaf jonge leeftijd te kiezen voor deze speciaal ontwikkelde hondenvoeding kun je helpen om de gewrichten van je hond te beschermen.

Voordelen van : 'Royal Canin Maxi Adult'

1. Goede spijsvertering
Royal Canin Maxi Adult hondenvoeding bevat vetzuren EPA en DHA met ontstekingsremmende eigenschappen. onoplosbare minerale zouten en bietenpulp (dit is een vergistbare vezel). Deze stoffen vergemakkelijken het transport in de darmen en helpt de kwaliteit van de ontlasting te verbeteren.

2. Een sterk hart
Royal Canin Maxi Adult hondenvoer zorgt voor een gezond functionerend hart door toevoeging van taurine. wat de samentrekking van het hart stimuleert.

3. Gezonde gewrichten
Verder helpt Royal Canin Maxi Adult hondenvoeding de gewrichten gezond te houden door een toevoeging van glucosamine. chondroïtine en EPA en DHA.

Royal Canin Maxi Adult hondenvoer is verkrijgbaar in zakken van 4 en 15 kg.. Alle Royal Canin voor uw Hond uit voorraad leverbaar!

 


Royal Canin Shn Maxi Adult 15+3 kg Bonusbag - Hondenvoer kopen